ponedeljek, 27. oktober 2008

AIRSOFT OPERACIJA DUBRAVNIK

OP. Dubrovnik


SCENARIJ:

V Marcu letos so Srbski uporniki pričeli z raketiranjem Dubrovnika na Hrvaškem. Podatke, ki nam jih je posredovala EU Smo zaradi varnosti morali preveriti sami, tako da smo na tajno nalogo poslali našo izvidniško enoto. Izvidniška enota se je takoj povezala z tamkajšnjo medijsko skupino, ki so nam posredovali posnetke in nam zatrdili da so posnetki resnični, s tem smo pridobili celoviti pregled dogajanja na kriznih točkah v Dubrovniku. POSNETEK
Ker se EU zanima za bodoče članice v europski skupnosti, je morala posredovati da prepreči čim več škode na Hrvaškem..Srbski skrajneži so izvedli že kar veliko število različnih napadov,
1.VODA – KOPNO 8 krat
2.ZRAK – ZEMLJA 3 krat
3.PEHOTNE AKCIJE 12 krat
Pehotne akcije ki so jih izvajali so bile hitre in natančne (OPRAVILI NALOGO IN IZGINILI ).
EU je takoj po tej izjavi ugotovila da imamo posla z zelo dobro izurjenimi ljudmi in da niso dosti daleč od naselja Dubrovnika.
EU je ponovno poslala izvidniško enoto a tokrat Nemške enote na predel Dubrovnika da ugotovijo, kje bi se naj tile skrajneži nahajali. Po več mesecih opazovanja ni še bilo nobenega rezultata o skrivališčih Srbov, dokler niso sami naredili napako in ugrabili Italijanske novinarje.
V tistem trenutku jih je izvidnica opazila in jim sledila do njihovega skrivališča, kjer so imeli skrite Italijanske talce. Nato je EU sklicala Nemške specialne enote in organizirala reševanje talcev. POSNETEK Vse je potekalo tekoče tako da so v akciji zajeli:
1.24 upornikov
2.55 upornikov mrtvih
3.talci vsi rešeni
Pri teh zajetih upornikih jih je 8 potrdilo, da še obstajajo 4 baze in kje se nahajajo.

1.Baza 1 kje se nahaja poveljstvo se imenuje JAGUAR
2.Baza 2 kje se nahaja strelivo in orožje se imenuje ČAURA
3.Baza 3 kje se nahaja saniteta ( bolnica ) se imenuje PEHAR
4.Baza 4 kje se nahajajo enote za napade pa se imenuje HOSTEL

Bazo Hostel so razrešile Nemške sile z helikopterji POSNETEK, za ostale tri pa se EU obrača na nas S.W.A.T.

Ni komentarjev: